به گزارش مشرق، دوباره نزدیک به ایام انتخابات مجلس، اصلاحطلبان بیش از پیش، با یک موج هماهنگ، واژه «کاسبان تحریم» را مطرح میکنند! اما کاسبان تحریم واقعی چه کسانی هستند؟ آیا اصلاحطلبان قصد فرار رو به جلو دارند؟
مسیح مهاجری مدیر مسئول اصلاحطلب روزنامه جمهوری اسلامی اخیرا مدعی شده است: «اخبار منابع داخلی و خارجی رسانه ای نشان می دهد مسایل رابرت مالی را کاسبان تحریم لو داده اند تا منافع شان تامین شود. رابرت مالی مذاکراتی با بعضی افراد ایرانی داشته، به نحوی که مسایل داشت به جایی می رسید، که شاید حتی برخی از مقامات آمریکایی هم تا آن حد مطلع نبودند، اما تندروهای داخلی و کاسبان تحریم اطلاعات مربوط به مذاکرات را لو دادند، تا مذاکرات به جایی نرسد.» او همچنین گفته است:«گروه های فشار حتی زمانی که دولت روحانی دوباره داشت برجام را احیا می کرد، جلویش را گرفتند، و در دو سال اخیر هم اجازه ندادند برجام به سرانجام برسد»
داماد حسن روحانی هم اخیرا در مصاحبه با یک وبسایت اصلاحطلب گفته است: «راهکار مبارزه با فساد شفاف سازی است. متاسفانه پدرخواندهها و مادر خوانده هایی در صنعت ایجاد شده که میخواهند انحصار همه چیز را در دست خود بگیرند بعضا میبینیم در اقتصاد دلالان، الیگارش ها و کاسبان تحریم و گانگسترها نمیگذارند روی مردم بخندد. #دلالان #فساد»
صحبتهای داماد حسن روحانی با وجود دو دوره ریاست جمهوری پدرخانمش
این تنها دو نمونه از مواردی بود که اصلاحطلبان از واژه کاسبان تحریم استفاده کردند. اما کاسبان تحریم چه کسانی هستند؟
گروگانگیری انتخابات
واژه «کاسبان تحریم»، واژهای پرکاربرد توسط افراد جریان اصلاحطلب است. یکی از موارد به کار بردن این واژه توسط اصلاحطلبان، ایام انتخابات است. اصلاحطلبان به وسیله این شگرد تبلیغاتی و برای خارج کردن رقبا از صحنه این واژه را استفاده میکنند. استفاده مداوم این واژه درحالی است که ۸ سال دولت در دست این جریان بود و علی رغم پمپاژ رسانهای همه جانبه نتوانستند تحریم ها را رفع کنند. با این حال خود را نماینده رفع تحریمها معرفی میکنند.
راهبرد انتخاباتی اصلاحطلبان با کلیدواژه «کاسبان تحریم»
این درحالی است که برجام نه تنها تمام تحریم ها را رفع نکرد بلکه پس از آن آمریکا تحریمهای جدیدی وضع کرد و حتی تضمینی برای عدم خروج آمریکا گرفته نشده بود.
صحبت های ظریف پیش از تصویب برجام درباره ضمانت اجرای آن توسط آمریکا
گروگانگیری جان مردم
دولت روحانی به عنوان دولت متبوع اصلاحطلبان معیشت و سلامت مردم را به FATF و تحریم ها گره میزد. اصلاحطلبان و دولت منسوب به آنها در زمان همهگیری کرونا، نپیوستن به FATF و تحریمهای آمریکا را مانع واردات واکسن معرفی میکردند. این درحالی بود که ایران حتی برای خرید سبد واکسن کواکس (مربوط به سازمان بهداشت جهانی) پول هم واریز کرده بود.
گره زدن سلامت مردم به FATF در دولت روحانی
گره زدن سلامت مردم به FATF در دولت روحانی
گره زدن سلامت مردم به FATF توسط چهره اصلاحطلب
اظهارات ربیعی مبنی بر عدم واردات واکسن کرونا به دلیل نپیوستن به FATF
گروگانگیری دیپلماسی اقتصادی
جریان اصلاحات یکی از دلایل نپیوستن به معاهدات اقتصادی کشور های بلوک شرق را تحریم ها و عدم عضویت در FATF عنوان میکرد. این درحالی است که دولت سیزدهم بدون پیوستن به FATF و توافق با آمریکا عضو پیمان شانگهای شد.
FATF از نظر اصلاحطلبان مانعی برای عضویت در شانگهای
FATF از نظر اصلاحطلبان مانعی برای عضویت در شانگهای
گروگانگیری معیشت مردم
دولت متبوع اصلاحطلبان برای جبران کم کاری های خود حتی FATF را به جیب مردم گره میزد روحانی در یکی از جلسات هیات دولت در تاریخ ۱۳ اسفند ۹۹ گفته بود:«وقتی این لوایح اجرا نمیشود یعنی برای نقل و انتقال پول باید پول بیشتری از جیب مردم بدهیم.»
گره زدن معیشت مردم به FATF
آیا مشکل تحریم ها بود؟
با روی کار آمدن دولت سیزدهم یکی از اقداماتی که صورت گرفت واردات گسترده واکسن بود. از دیگر اقداماتی که در دولت سیزدهم شاهد آن بودیم عضویت ایران در شانگهای بود درحالی که همین کارها را دولت قبل به FATF گره زده بود. حال باید پرسید چه جریانی از تحریمهای آمریکا سود بیشتری میبرد؟ جریانی که سلامت و جان مردم را به تحریم و FATF گره میزند و دوباره هنگام انتخابات با شعار مبارزه با کاسبان تحریم به میدان میآید.